READING

Nivea investește 20 de milioane de euro în campani...

Nivea investește 20 de milioane de euro în campania globală #CareForHumanTouch

Aproape jumătate dintre respondenți unui studiu realizat de un institut de cercetare independent pentru Nivea au spus că izolarea le-a cauzat o stare de singurătate accentuată în timpul pandemiei, iar 3 din 4 oameni și-au dat seama cât de importantă este atingerea umană pentru sănătatea lor. Prin urmare, brandul din portofoliul companiei Beiersdorf a lansat campania globală Care for Human Touch prin care vrea să expună beneficiile atingerii umane și să ne inspire să oferim afecțiune celor dragi, de îndată ce circumstanțele o vor permite. 

Prin intermediul acestei inițiative, 20 de milioane de euro vor fi investiți în proiecte menite să susțină atingerea umană, ajungând la 150.000 de oameni, printre care bebelușii născuți prematur, cei cu deficiențe de vedere sau  vârstnicii ce suferă de demență.

De asemenea, brandul își propune ca mesajul acestei campanii și conștientizarea beneficiilor atingerii umane să ajungă la 100 de milioane de persoane până în 2025.

Campania va debuta cu un film documentar care prezintă povestea adevărată a unor surori gemene din Hamburg, născute prematur și modul în care viața uneia dintre ele a fost salvată în incubator prin atingerea surorii sale.

Studiul fost realizat de Mindline, un institut de cercetare independent, prin intermediul unui sondaj online pe 12.207 persoane in prima faza a studiului, pre pandemie (octombrie 2018-martie 2019) și pe 11.706 persoane in cea de-a doua fază a studiului, in timpul pandemiei (aprilie 2020 – octombrie 2020). Respondenții au provenit din 12 țări din întreaga lume printre care Australia, Brazilia, China, Franța sau Germania și au avut  vârste cuprinse între 16 și 69 de ani. Eșantionul a fost unul reprezentativ în funcție de sex, vârstă, regiune și statut profesional.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.