READING

Noi produse pentru depigmentare în gama Gerovital ...

Noi produse pentru depigmentare în gama Gerovital H3 Equilibrium

Farmec extinde gama Gerovital H3 Equilibrium cu două noi produse: ser și cremă pentru depigmentare. Acestea au la bază un complex vitaminic activ, compus din vitamina C lipozomală, niacinamidă, un derivat al vitaminei B3 și vitamina E.

Cele două produse cu formule active îmbunătățesc aspectul și luminozitatea pielii, explică  Natalia Muscă, Manager de Produs, Farmec. Acestea se adresează persoanelor care, indiferent de vârstă, prezintă pete pigmentare, neuniformități de culoare, pistrui și care efectuează tratamente faciale în saloanele profesionale, apoi urmează indicațiile de tratament acasă.

Serul depigmentare Gerovital H3 Equilibrium este destinat zonelor cu pigmentație intensă și conține ingrediente active cu efect sinergic de decolorare, uniformizare și redare a luminozității pielii. Serul se aplică pe zonele cu pigmentație intensă  sau pe toată fața, de două ori pe zi, dimineața și seara, timp de 2 luni. După aplicarea serului, pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea cremei depigmentare Gerovital H3 Equilibrium. Crema se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara, timp de minimum 2 luni, pe toată fața. În perioadele însorite se va folosi o cremă ecran, cu factor de protecție minim 30.

Vitamina C lipozomală are rolul de a inhiba formarea excesului de melanină, de a atenua petele pigmentare existente şi de a preveni apariţia altora noi, stimulând producerea de colagen, pentru o piele mai fermă şi mai tânără.  Niacinamida, un derivat din vitamina B3, este benefică pentru orice tip de piele, previne pierderea apei din interiorul dermului, stimulează sinteza colagenului, reînvie tonusul şi elasticitatea pielii. Prin acțiunea sa restructurantă îmbunătăţeşte textura pielii, diminuând liniile fine și ridurile. Vitamina E are rolul de a regenera și proteja pielea împotriva stresului provocat de factorii cu acțiune nocivă (poluare, stres, radiații UV), de a hidrata tenul și de a reduce liniile fine şi ridurile.

Gerovital H3 Equilibrium conține 50 de produse destinate nevoilor tenului și corpului, dezvoltate pe tipuri de tratamente: creme, uleiuri, măști, geluri, seruri, fiole. Gama este disponibilă în centrele de înfrumuseţare şi SPA-uri din țară, precum și în magazinele Gerovital și pe www.farmec.ro.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.