READING

Noi soluții AR pentru brandurile de cosmetice

Noi soluții AR pentru brandurile de cosmetice

Compania canadiană ModiFace, care în ultimii 10 ani a creat mai multe soluții de augmented reality pentru branduri din industria cosmeticelor, a anunțat că tehnologia sa ModiFace Beauty AR a fost, în premieră, integrată în platforma Bixby a Samsung. Mai exact, camerele telefoanelor Samsung Galaxy S9 și S9+ au inclusă această tehnologie care le permite utilizatorilor să experimenteze diferite forme de machiaj de la diferite branduri de cosmetice, urmând ca pe viitor paleta brandurilor să fie și mai mult extinsă.

Cum funcționează, mai exact, ModiFace Beauty AR?

Îndrepți camera de selfie spre față și apoi stilurile de machiaj pe care le selectezi îți sunt aplicate exact ca niște filtre Snapchat. Este prima dată când tehnologia este integrată într-un smartphone, însă sistemul nu este nou. ModiFace are peste 10 ani de cercetare în acest domeniu și a dezvoltat mai multe soluții de AR, printre care o aplicație Sephora sau o alta pentru Benefit Cosmetics.

ModiFace a dezvoltat în ultimii ani peste 200 de aplicații AR pentru branduri de cosmetice, printre care și numeroase oglinzi inteligente, cum este de pildă MAC Virtual Try-on Mirror, lansată anul trecut.

Parteneriatul a fost anunțat de compania canadiană pe Twitter.

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au integrate în camera foto și alte soluții AR, precum AR Emoji și Super Slow Motion

Foto: ModiFace

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.