READING

Notino: vânzări record, la nivel european

Notino: vânzări record, la nivel european

Retailerul online Notino, specializat în comercializarea de produse cosmetice și parfumuri, a înregistrat o cifră de afaceri de 328 de milioane de euro în 2018, o creștere de 18,5% față de cele 273 de milioane de euro înregistrate în 2017. Acesta este cel mai bun rezultat financiar obținut de companie în cei 15 ani de activitate. Cele mai bune rezultat au fost obținute de Notino în România, Polonia, Cehia, Germania și Slovacia. Vânzări în creștere au raportat și Austria, Franța și Bulgaria. În plus, anul acesta, Notino intenționează să se extindă în Elveția, și totodată să crească rețeaua de magazine fizice.

În privința volumului, compania a depășit cu 2,5 milioane de unități cifrele anului 2017, ajungând la 29 de milioane de produse vândute.

Magazinul Notino din Promenada Mall

În România, vânzările au fost impulsionate de inaugurarea primului magazin în centrul comercial Promenada Mall, anul acesta urmând să deschidă un nou magazin în Mega Mall București.

”Parfumurile reprezintă cel mai mare volum din produsele vândute, fiind urmate de produsele de make-up și îngrijire a pielii. Anul trecut am vândut 6 milioane de unități la nivel european,” menționează Zbyněk Kocián, Director Comercial al companiei Notino (foto alăturat)

Cea mai aglomerată zi din 2018 a fost Black Friday, pe 23 noiembrie, când depozitul a livrat 86.000 de colete. În acea zi au fost vândute 301.000 de produse.

”Expediem, în medie, 25.000 de colete pe zi, iar acest număr crește de până la patru ori în sezonul sărbătorilor de iarnă. În acest moment, putem expedia peste 100.000 de pachete zilnic,” – Tomáš Hofer, Director de Logistică al companiei Notino. (foto alăturat)

Notino are propriul Centru de Logistică și Distribuție în Cehia, livrând anul trecut 7,5 milioane de colete către cele 22 de țări din Europa în care compania operează.

Depozitul Notino

Compania Notino a fost fondată în 2004 și este, în prezent, cel mai mare retailer online de beauty din Europa, cu operațiuni în 22 de țări.

Sediul central Notino

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.