READING

Noua campanie Answear aduce în prim plan forța și ...

Noua campanie Answear aduce în prim plan forța și curajul feminin

Retailerul online Answear a lansat, începând cu 1 octombrie, o nouă campanie de comunicare și un nou spot publicitar. Noua campanie ANSWEAR, LIFESPIRATION STARTS HERE, se vede atât în online, cât și pe TV.

Spotul campaniei este regizat de Monika Kmita și, alături de actrițe, prezintă adevărate eroine din diverse domenii, printre care: Izabela Sopalska-Rybak, antrenoare, activistă social, președinte a Fundației pentru persoanele cu dizabilități din Varșovia și jucătoare a echipei de rugby Warsaw Rugby Team on Four Kings Wheelchair.

Spotul prezintă și profilul polonezei Bożena Wydrowska, un artist vizual, interpretă și coregrafă, una dintre cele mai recunoscute figuri de pe scena poloneză de voguing culture și promotoare a ballroom culture. Scenele de luptă au fost create cu participarea lui Sasha Sidorenko, boxer profesionist polonez și ucrainean, campioană europeană la box.

Campania face parte din implementarea strategiei LIFESPIRATION STARTS HERE, care a fost inițiată prin introducerea colecției Girl Power a brandului answear.LAB  – creată de femei și pentru femei, fiind o manifestare a forței și a curajului feminin.

Ca parte a noii comunicări – ANSWEAR devine, pe lângă un retailer online multibrand de fashion, un loc pentru LIFESPIRATION – adică o sursă care să te inspire să trăiești

Lansat în 2011, ANSWEAR funcționează pe 9 piețe, printre care și România, și este unul dintre cele mai mari magazine online multibrand din Polonia.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.