Noua colecție ECCO

Brandul danez ECCO a lansat noua colecție ECCO Soft 1 de pantofi versatili realizați din piele moale și talpă flexibilă, dintr-o singură componentă. Colecția este inspirată din stilul anilor 1980 și cuprinde atât pantofi cât şi ghete în culori precum roşu, mov, albastru, dar şi culori neutre de alb, negru şi gri.

Fiecare dintre cele două variante de piele (ECCO Droid și ECCO Chagall) din care pantofii sunt creați este prelucrată manual.

Noua colecţie se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Brandul ECCO, lansat în 1963 de către Karl Toosbuy, este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Produsele ECCO se vând în 87 de ţări, în peste 3.300 de magazine ECCO şi shop-in-shops, şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este în continuare deținută de familia Toosbuy şi are peste 19.000 de angajaţi în întreaga lume.

 

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.