READING

Noua colecție Lyria FW18/19: povești pictate pe pa...

Noua colecție Lyria FW18/19: povești pictate pe pantofi și genți

Noua colecție Lyria, singurul brand premium de accesorii din piele naturală pictate manual din România, creată  de designerul Armina Popeanu, cuprinde o linie îndrăzneață și sofisticată de încălțăminte și genți, surprinzătoare prin mixul de culori și de texturi.

”Am lucrat aproape un an la definitivarea modelelor, am schimbat calapoadele, am făcut zeci de probe și modificări tehnice până am ajuns la o variantă care să satisfacă toate nevoile femeii urbane”, precizează designerul Armina Popeanu.

Pantofii creați sunt versatili, dar și comozi și ușor de purtat. Aceștia sunt făcuți din piei naturale exotice, atent selectate, iar accesoriile sunt produse în România.

Elementul central al colecâiei sunt ghetele Ama, în jurul lor conturându-se restul elementelor. Acestea sunt manufacturate din piele naturală de vită, căptușite cu piele naturală de capră și au un strat de spumă cu memorie și mai multe straturi de burete, care oferă astfel un grad sporit de comoditate.

Colecția RomânIA100

“Povestea RomânIA 100 Brâncuși face parte din proiectul Autentica al Anei Maria Brânză. Un proiect AMBițios, dedicat românilor iubitori de frumos, ce marchează centenarul român”, precizează Armina Popeanu.

Pantofii Daya și geanta Ronda care fac parte din acest proiect special vor fi livrate clienților împreună cu autograful multiplei campioane olimpice și mondiale.

Armina Popeanu este arhitect și designer. Ea a creat brandul Lyria în urmă cu patru ani și de atunci au fost create peste 2.500 de produse, majoritatea fiind accesorii pictate manual. Anul acesta, brandul s-a extins cu linia de încălțăminte, în vară fiind lansată prima colecție de pantofi și sandale, iar sezonul rece a adus prima colecție de accesorii dedicate acestei perioade. Produsele Lyria au ajuns inclusiv la clienți din străinătate – SUA, Canada, Germania, Marea Britanie, Dubai fiind printre țările unde sunt cel mai apreciate.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.