READING

Noua colecție Milla Milla menține în atenție moda ...

Noua colecție Milla Milla menține în atenție moda anilor ’50  

Brandul de haine Milla Milla a lansat o colecție de toamnă, ce aduce în prim plan noi elemente de design și texturi. În plus, ținutele de birou și de petrecere ajung acum mult mai rapid la cliente grație externalizării serviciului de împachetare și livrare contractat de Milla Milla.

Colecția, creată de designerul Ludmila Corlăteanu, cuprinde 14 modele de rochii, atât pentru birou, cât și pentru petreceri, în același aer stilistic al anilor ’50, ca și colecțiile anterioare.

”Rochiile de birou sunt un model clasic Milla Milla căruia i-am aplicat câteva schimbări: am adăugat platca și manșetele albe, elemente care le-au adus un plus de seriozitate. Însă nouă ne plac modelele versatile, astfel încât noile rochii de birou pot fi adaptate foarte ușor la situații obișnuite, de zi cu zi, prin accesorizarea cu încălțăminte casual”, explică Ludmila Corlăteanu, fondatoarea brandului Milla Milla.

Materialele folosite la fabricarea modelelor din noua colecție sunt bazate 100% pe țesătura de bumbac, iar imprimeurile sunt adaptate tendințelor în modă ale toamnei 2022: carouri și flori.

”Pentru unele dintre rochiile proaspăt lansate am folosit carouri Vichy clasice, elementul care îmbină perfect aerul fashion al anilor ’50 cu una dintre principalele direcții de design ale modei internaționale din această toamnă. Gama cromatică disponibilă pentru acest imprimeu este ofertantă: bleu, roz, turcoaz, verde și grena, pentru orice stare de spirit a clientelor noastre”, declară Ludmila Corlăteanu.

Patru dintre modelele colecției sunt din seersucker, bumbac gofrat extrem de plăcut la atingere, care conferă hainelor marele avantaj că nu necesită călcare. Rochiile din seersucker sunt ușoare, lăsând pielea să respire, aspect extrem de important mai ales pentru zonele în care croiala rochiei este foarte apropiată de corp: trunchi, talie. Rochiile fabricate din acest material și care fac parte din colecția de octombrie sunt disponibile în nuanțele: verde fistic, roz, bleu și negru.

Comenzile efectuate pe https://www.millamilla.shop, singurul magazin online prin care se vând creațiile brandului, sunt livrate în a doua zi lucrătoare.

 

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.