READING

Noua colecție Tezyo pentru toamna lui 2020

Noua colecție Tezyo pentru toamna lui 2020

Colecția de încălțăminte și accesorii Tezyo pentru toamna acestui an a fost lansată sub umbrela platformei de comunicare ”Cotidian. Stilul meu în orice moment”. În selecția fashion a acestui sezon se regăsesc vârfurile pătrate, pielea lăcuită și colorată și tocurile geometrice, cât și piese indispensabile sezonului, precum: botine de înălțime medie, ghete elegante și cizme înalte. Zona de branduri premium este reprezentată de selecțiile Kat Maconie for Epica, Liu Lo și Loriblu, care completează gama de branduri consacrate din portofoliul Tezyo, precum Epica, Image, Aldo, Ara etc.

Colecția casual – sport reprezintă în continuare un segment important în selecția Tezyo a sezonului și este  compusă din brandurile adidas, Nike, Pepe Jeans, Skechers și Gryxx. Tendințele în materie de încălțăminte sport pun în continuare accentul pe tălpi cu volume neașteptate, geometrice, culori electrice și flourescente, materiale tehnologice ce lasă piciorul să respire și sporesc confortul pantofului.

Pentru bărbați, selecția include variante elegante și sport, dar și modele de la branduri de renume, precum Armani și Hugo Boss. Variantele casual – sport sunt reprezentate de o selecție de branduri precum: Pepe Jeans, Skechers, adidas, Nike, New Balance.

În România, Tezyo este parte a grupului Otter Distribution și este prezent în toate marile centre comerciale, înglobând 38 magazine multibrand în România și 2 la nivel regional, în Cehia. Magazinele Tezyo comercializează branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Stonefly, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.