READING

Noua destinație Artistry Studio: Paris

Noua destinație Artistry Studio: Paris

După ce anul trecut Amway a lansat Artistry Studio New York Edition, în această primăvară continuă călătoria prin lume și vine pe piața românească cu ediția pariziană.

Noua colecție capsulă Artistry Studio Parisian Style Edition cuprinde produse de make-up (luciu de buze, disponibil în patru nuanțe, fard duo pentru obraji și buze, fard de ochi, 3 în 1 pentru sprâncene, spray pentru fixarea machiajului) și produse de baie (săpun pentru corp cu multiple beneficii, bombe efervescente pentru baie, spray cu ulei pentru corp și păr, cremă de corp cu textură de gel).

Artistry Studio Parisian Edition

Colecția este inspirată de culorile, arta, moda și stilul de viață al Parisului, iar ambalajul acesteia  este realizat exclusiv pentru Artistry Studio de către artista franceză Adolie Day.

“Artistry se află în top 10 branduri cosmetice de lux din întreaga lume, iar Artistry Studio vine să completeze această poveste de succes, punându-ne și “pe harta” specialiștilor în  make-up. După ce le-am câștigat inima cu Artistry Studio™ New York Edition, ne face plăcere să oferim femeilor din România o nouă experiență chic & glam.” declară Ioana Enache, General Manager, Amway România, Bulgaria şi Grecia.

”Artistry Studio nu este doar o colecție dedicată pasionatelor de frumusețe, ci și o oportunitate de a obține venituri suplimentare sau de a se bucura de o  experiența antreprenorială, pentru cei care doresc acest lucru” – Ioana Enache.

Produsele Artistry Studio sunt disponibile începând cu luna martie a acestui an și se comercializeaza exclusiv prin intermediul partenerilor de business ai companiei Amway.

Cei interesați să achiziționeze produsele sau să dezvolte o afacere Amway, pot accesa www.amway.rosau pot vizita Amway Business Center din Calea Victoriei nr. 145.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.