READING

Noua Doina, aceeași rețetă, în haine noi

Noua Doina, aceeași rețetă, în haine noi

Farmec extinde gama Doina cu nou produs – laptele cu ulei de gălbenele, și o prezintă în noi ambalaje, mai ergonomice, dar păstrează rețeta originală, veche de mai bine de 50 de ani.

Toate produsele demachiante Doina sunt disponibile de acum înainte cu capace dotate cu flip-top, care permit dozarea corespunzătoare pentru utilizare și o sigilare mai bună a conținutului.

Gama Doina include în total șase produse: Lapte Nutritiv Vitaminizant Clasic, Lapte Vitaminizant Antistres, Emulsie cu lăptișor de matcă, Emulsie cu extract de castraveți și Lapte cu ulei de gălbenele.

Laptele cu ulei de gălbenele este destinat îndepărtării machiajului și impurităților de la nivelul tenului. Datorită extractului de ulei de gălbenele, un ingredient apreciat de români pentru proprietățile sale calmante, epitelizante și antiimflamatoare, Laptele Doina cu ulei de gălbenele poate fi folosit și în calitate de produs de îngrijire corporală.

Produsele Doina sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, în magazinele de brand Farmec, precum şi în magazinul online www.farmec.ro.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.