READING

Noua gamă de deodorante NIVEA: 0% aluminiu și 0% a...

Noua gamă de deodorante NIVEA: 0% aluminiu și 0% alcool

NIVEA a lansat pe piața românească două noi deodorante: Magnesium Dry și Magnesium Dry Fresh. Acestea sunt primele deodorante NIVEA de tip roll-on cu magneziu activ derivat natural care nu conțin aluminiu (ACH) și nici alcool. Spre deosebire de antiperspirantele convenționale, noua gamă deo funcționează cu clorură de magneziu în loc de săruri de aluminiu. 

Formula acestora are la bază de magneziu activ derivat natural, acesta fiind cel mai important beneficiu care deosebește gama de alte produse pe bază de magneziu de pe piață. Cu 0% aluminiu și 0% alcool, noile deodorate asigură protecție împotriva transpirației și hidratare a pielii subrațului, până la 48H.

Noile deodorante sunt, de asemenea, fără microplastic (conform definiției UNEP), iar lansarea lor face parte din obiectivul NIVEA de a folosi, la nivel global, materiale naturale în tot mai multe dintre produse.

“Folosirea de produse cât mai naturale a devenit un obicei al multor oameni. NIVEA sprijină o astfel de alegere și tocmai de aceea propune Magnesium Dry. Obiectivul de la care pleacă noua gamă cu magneziu este acela de a avea o alternativă naturală, eficientă, la protecția antiperspirantă pe bază de săruri de aluminiu. Noile deodorante sunt rezultatul a șapte ani de cercetare, utilizarea a peste 50 de tehnologii diferite, colaborarea cu peste 20 de parteneri de cooperare și peste 30 de studii clinice conform protocoalelor recunoscute la nivel internațional.”, a declarat Dr. Robert Klauck, manager global Departamentul de producție deodorante NIVEA.

În România, deodorantele Magnesium Dry pot fi găsite în magazinele retailerilor – Carrefour, Kaufland, Auchan, DM, Mega Image și online, pe eMAG.ro, la un preț recomandat de 15,2 lei.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.