READING

Noul distribuitor Nike a deschis primul său magazi...

Noul distribuitor Nike a deschis primul său magazin monobrand din România

Sport Time Balkans, noul distribuitor Nike, a inaugurat magazinul monobrand Nike din Mega Mall București, primul dintre cele trei planificate a fi deschise în această toamnă în România. Compania are, de asemenea, în plan să deschidă trei magazine în Bulgaria.

Noul magazin are o suprafață de 286 metri pătrați și este primul magazin Nike deschis de Sport Time în Romania, în calitate de nou distribuitor al brandului, atât pentru România cât și pentru Bulgaria.

”Vor urma în cel mai scurt timp încă două magazine Nike în București, respectiv Brașov și trei magazine Nike în Bulgaria în Sofia și Plovdiv,”  spune Gabriel Maranca, General Manager al Sport Time pentru România și Bulgaria.

Magazinul Nike Mega Mall s-a redeschis în aceeași locație de la etajul 1 și își așteaptă clienții de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și deține acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru România și Bulgaria.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.