READING

Noul manager Voici la Mode are planuri mari cu M&#...

Noul manager Voici la Mode are planuri mari cu M&S în România

Evie Filissiadi este noul General Manager al Voici la Mode, compania care deţine franciza Marks&Spencer în România. Ea se va ocupa de implementarea strategiei de expansiune a brandului pe piaţa locală.

Restabilirea brandului pe piață și extinderea gamei de produse oferite sunt două dintre principalele obiective ale noului manager.

Evie Filissiadi are o experiență de peste 10 ani în M&S, ea a ocupat anterior poziţia de director financiar al Marks & Spencer Grecia şi Balcani.

Acordul dintre M&S și Voici La Mode Group pentru achiziționarea francizei Marks & Spencer România a intrat în vigoare din luna septembrie a acestui an. Voici La Mode Group a preluat trei magazine: Marks & Spencer din Băneasa Shopping City, Plaza România și București Mall, intenționând să își extindă operațiunile și să deschidă noi magazine în țară.

Creat în 1884, Marks & Spencer este unul dintre liderii pieţei de retail din UK. Brandul este prezent în 50 de ţări, având peste 900 de magazine în UK, peste 400 de magazine la nivel internaţional şi 25 de magazine online.

Marks & Spencer lucrează în parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960, care, în prezent, deține și conduce 22 magazine în Cipru şi România, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, dar şi lanţul de cafenele – restaurante Café la Mode.

 

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.