READING

Noul parfum David Beckham este BOLD INSTINCT

Noul parfum David Beckham este BOLD INSTINCT

Bold Instinct este cea mai recentă lansare din colecția David Beckham Fragrance. Acesta a luat naștere în urma colaborării cu parfumierul Jean-Cristophe Herault și este un parfum bărbătesc, puternic și elegant, ce combină armonios un amestec rafinat de accente lemnoase și condimentate.

Campania de lansare a noului parfum poartă semnătura fotografului Jack Davidson. Parfumul este promovat de însuși David Beckham, alături de modelul Leo Jonah, care nu a lăsat albinismul să stea în calea carierei sale din industria modei, Jamie MacDonald, care a luat hotărârea curajoasă de a renunța la cariera din domeniul bancar pentru a se lansa pe scena stand-up comedy-ului, în ciuda sfaturilor primite și a faptului că își pierduse complet vederea, și Lewis Cope, care provine dintr-o familie cu opt frați și cinci surori, toți cu o înclinație către box.

Prețurile recomandate pentru noua gamă încep de la 21,99 lei pentru deodorantul de 150 ml până la 89,99 lei pentru sticla de 75 de ml de apă de toaletă David Beckham Bold Instinct.

Note de vârf: ananas, frunze de laur, turbă

Note de mijloc: cardamom, cuișoare și scorțișoară

Note de bază: patchouli, chihlimbar și mosc

Spread the love

RELATED POST

  1. cuisoare

    30 decembrie

    Imi plac foarte mult parfumurile cu cuisoare 😀

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.