READING

O nouă colaborare a brandului evian cu lumea modei...

O nouă colaborare a brandului evian cu lumea modei  

Brandul evian a lansat în parteneriat cu Chiara Ferragni, autoarea celebrului blog de stil The Blonde Salad, o nouă ediție limitată. Parteneriatul are loc la zece ani distanță de prima colaborare în materie de design pe care brandul a avut-o cu lumea modei, cu Christian Lacroix. Din 2007, evian a lucrat în fiecare an cu nume prestigioase din lumea modei, printre care: Paul Smith, Jean-Paul Gaultier, Issey Miyake sau Kenzo.

Designul realizat de Chiara Ferragni pentru această ediție limitată încorporează modelul emblematic pe care l-a făcut faimos prin propria marcă omonimă, la care se adaugă patru noi modele exclusive pentru noua sticlă evian, inspirate de povestea brandului. Modelele sunt trei piscuri de munte cu câte o stea în vârf, ce reprezintă Alpii Francezi, o inimă săgetată de o sticlă, o stea cu valuri și o picătură de apă evian.

Chiara Ferragni și-a lansat blogul în 2009 și este în prezent una dintre cele mai influente prezențe în social media pe zona de fashion. În prezent, ea are peste  10 milioane de  followers pe Instagram și, de-a lungul timpului, a avut colaborări cu numeroase case de modă.

A pozat pentru coperțile celor mai renumite reviste de fashion din toată lumea, precum Vogue, Vanity Fair și InStyle. De asemenea, a fost inclusă în topul Forbes “30 cei mai influenți oameni sub 30” în anul 2015.

Sticla evian x Chiara Ferragni Ediție Limitată este disponibilă la nivel global, în hotelurile, cafenelele și restaurantele selecționate, cât și la comercianți, începând cu luna octombrie a acestui an. În România,  noua sticlă este disponibilă prin importatorul exclusiv B.D.G. Import și pe www.beicevrei.ro

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.