O nouă colecție FREYWILLE

FREYWILLE a lansat colecția de bijuterii Hommage à Vincent van Gogh. Colecția este un omagiu dedicat unuia dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor –  Vincent van Gogh (1853 – 1890), considerat fondatorul picturii moderne.

 

Bijuteriile colecției sunt inspirate de trei dintre capodoperele artistului: „Ramuri de migdal înflorit”, „Noaptea înstelată” și „Floarea soarelui”.

L`Amandier turquoise, L`Amandier rouge éclat, Éternité și Fleur D`Or Jour sunt cele mai noi bijuterii create de FREYWILLE.

Cele două seturi ”L’Amandier“ au ca inspirație tabloul „Ramuri de migdal înflorit”, setul ”Éternité” are ca sursă de inspirație celebrul tablou “Noapte înstelată” și setul ”Fleur d’Or Jour” este inspirat de tabloul „Floarea soarelui”.

Pe suprafața din email a tuturor pieselor din colecția Hommage à Vincent van Gogh este prezentă cea mai fină pulbere de aur de 24k. Emailul artistic unic, aplicat în mai multe straturi pe fiecare bijuterie este tratat termic în cuptoare la temperaturi înalte, iar pentru producerea decorului sunt urmați aproape 100 de pasi diferiţi.

 

 

Fiecare bijuterie FREYWILLE este realizată manual, în Viena, de către experți în arta emailării.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.