READING

O nouă posibilitate de ridicare a coletelor Fashio...

O nouă posibilitate de ridicare a coletelor Fashion Days

Retailerul online Fashion Days a lansat o nouă facilitate pentru clienți și anume livrarea coletelor în peste 500 de oficiil poștale din întreaga țară. Pentru comenzile de minimum 50 de lei livrarea este gratuită, pragul fiind astfel mai mic decât în cazul livrării prin curierat rapid,

Noua opțiune de livrare oferă clienților mai multă flexibilitate. În momentul plasării comenzii, aceștia au opțiunea de a-și alege Oficiul Poștal unde doresc să le fie livrat coletul, iar ulterior sunt informați asupra sosirii coletului prin intermediul unui SMS de confirmare, după care au la dispoziție 7 zile calendaristice pentru a-și prelua comanda. În plus, clienții își pot ridica inclusiv sâmbăta coletele de la Oficiile Poștale care au program în weekend.

De la implementarea noii opțiuni, din octombrie anul trecut, peste 4% din totalul comenzilor au fost livrate în Poșta Română.

Bărbații, care reprezintă peste 35% din clienții Fashion Days România, au dovedit un interes mai mare pentru această nouă opțiune de livrare. Astfel, în top 10 cele mai livrate categorii de fashion în Oficiile Poștale, se regăsesc urmatoarele linii masculine: tricouri, încălțăminte sport, pantaloni, ghete, ceasuri și jachete/veste. Doamnele care au ales să își ridice coletele de la Poșta Română au comandat cel mai frecvent pulovere, bluze, rochii și ceasuri.

”Cu peste 500 de puncte de lucru în toată țara, Poșta Română era alegerea firească pentru clienții noștri cu un program încărcat. Aceștia nu doar că își pot prelua comenzile din Oficiul Poștal cel mai apropiat lor, pot deschide și verifica coletele în momentul livrării și pot achita contravaloarea lor, dacă nu au făcut-o, deja, online”, spune Robert Berza, general manager, Fashion Days.

Clienții Fashion Days care au optat pentru livrarea în Oficiile Poștale au inclus, în medie, 1,8 produse/comandă, cu un preț mediu per produs de 115 lei, iar 84% dintre clienți au ales plata ramburs. Cel mai mare interes pentru această opțiune a fost înregistrat în zilele adiacente Black Friday, cu o creștere de 1.237% față de perioada obișnuită. Cele mai multe colete au fost livrate în Oficiile Poștale din București (aproximativ 5.000), Cluj-Napoca (aproximativ 330), Constanța (aproximativ 280 de colete), Timișoara (aproximativ 270 de colete) și Iași (aproximativ 250 de colete).

Care au fost cele mai scumpe produse achiziționate de pe Fashion Days și livrate în Oficiile Poștale?

Brățară rigidă cu balama și design grafic Ballerina, Auriu, Freywille – 4,352 de lei

Ceas bărbătesc argintiu cu auriu, Tissot – 1,504 de lei

Ochelari de soare unisex maro tortoise Wayfarer, Ray-Ban – 528 de lei

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.