READING

Obsentum a deschis prima sa parfumerie din Constan...

Obsentum a deschis prima sa parfumerie din Constanța

Obsentum a deschis cel de-al patrulea boutique al său de parfumerie de nișă și primul din Constanța. Amplasat în City Park Mall, acesta este primul magazin Obsentum din afara Bucureștiului, pe lângă cele două de pe Aeroportul Otopeni, la Plecări Internaționale și Plecări Interne, și cel din Băneasa Shopping City.

“Venim cu o selecție unică și exclusivistă, un portofoliu de haut parfumerie ce știm sigur că îl va cuceri chiar și pe cel mai pretențios public local”, declară Cristian Negoiță, General Manager Millenium Pro Design.

În premieră și în exclusivitate, la începutul anului viitor, Obsentum va comercializa în Constanța brandul La Mer, pe lângă multe alte branduri renumite: Jo Malone, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malles, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jut et Mad, Larent Mazzone, Atelier des Ors.  În plus, iubitorii de parfumuri de nișă pot regăsi și alte branduri deja cunoscute precum Creed,  Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, CasaMorati. Magazinul oferă o zona dedicată de beauty (make-up, grooming și skin care) susținută de branduri de lux: Tom Ford, Skin 111, Acca Kappa, By Terry, cât și de parfumuri pentru casă: Dr. Vranjes,Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în zona duty free a Aeroportului Otopeni, zona plecări internaționale, și face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acționar Gebr. Heineman.)

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.