READING

Otter Distribution a investit peste 200.000 de eur...

Otter Distribution a investit peste 200.000 de euro în deschiderea a două noi magazine

Grupul Otter Distribution și-a extins rețeaua de magazine prin deschiderea unui magazin Tezyo și a unui magazin Salamander în Brașov, în noul centru comercial AFI Brașov. Pentru deschiderea celor două magazine a fost nevoie de o investiție totală de peste 220.000 de euro

Reprezentanții grupului declară că valoarea investiției per metro pătrat a fost de aproximativ 950 de euro. Magazinul Tezyo ocupă o suprafață totală de 140 mp, în timp ce Salamander are o suprafață de 96 mp. 

Grupul estimează pentru fiecare dintre cele două magazine un număr mediu de circa 700 de vizitatori pe zi, ținând cont de condițiile existente și de evoluția pandemiei. Clienții vor fi deserviți de echipe de 4 consilieri de vânzări în fiecare dintre cele două magazine și vor avea acces la toate produsele, brandurile, serviciile și experiențele de cumpărare disponibile în rețeaua de magazine Otter Distribution.

Otter Distribution este prezent cu 70 de magazine în România. Dintre acestea fac parte: Tezyo cu o retea de 37 magazine multibrand în România, 23 magazine Salamander,  6 magazine Aldo,  1 magazin Clarks si 3 outleturi. De asemenenea, principalele branduri de magazine sunt reprezentate si de shop-uri online.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.