READING

Parfumul cu aromă de România

Parfumul cu aromă de România

Camelia Căpitanu și YPArtisan Parfums by Raluca Vasile lansează parfumul ”Poartă România”, parfum în compoziția căruia se regăsesc doar esențe 100% naturale extrase din flori și plante cultivate pe teritoriul României.

Sticluța parfumului reprezintă un bust feminin, conceput și pictat manual de către Cristina Florea, artist plastic, acesta fiind inspirată de motive din cultura Cucuteni.

Lansarea are loc marți, 28 noiembrie, de la ora 18:30, la Hala cu Flori din  București. Evenimentul este unul caritabil, iar parfumul poate fi achiziționat într-o serie limitată cu sticluțele pictate manual, la un preț special de lansare. Profitul obținut va fi donat în totalitate Asociației Merci Charity Boutique în sprijinul Caravanei ”Zâna Merciluță”.  De asemenea, toți cei prezenți pot face donații pentru cauza susținută și într-o urnă specială amplasată la eveniment.

Caravana ”Zâna Merciluță” este un cabinet stomatologic mobil al Asociației Merci Charity Boutique, care se deplasează în zonele rurale defavorizate sub sloganul ”Vreau sănătate, pentru cei de la sate!” și oferă copiilor izolați din zonele rurale servicii medicale, alimente, rechizite, hăinuțe.

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.