READING

Parteneriat: Under Armour și World Class România

Parteneriat: Under Armour și World Class România

World Class a încheiat un parteneriat strategic, de lungă durată, cu producătorul de echipamente sportive Under Armour, destinate atât atleţilor, cât celor care practică sportul în mod activ. Parteneriatul a fost anunțat în mod oficial de Kent Orrgren, CEO al World Class România (foto).

Cum se alege echipamentul sportiv?

Un studiu referitor la percepţia despre echipamentul sportiv, realizat de Graduate Institute of Sports Science, National College of Physical Education and Sports, confirmă faptul că dacă oamenii deţin echipamentul corect şi se simt bine în acesta, şansele sunt mai mari ca ei să aibă o încredere de sine sporită şi să execute exerciţiile cu mai mult entuziasm, acordând timpul necesar antrenamentului. Pe de altă parte, când vine vorba despre alegerea echipamentului sportiv, cei mai mulţi dintre clienţi pun pe primul loc brandul şi stilul ţinutei, mizând mai puţin pe funcţionalitate, un atribut mult mai important. 93% dintre atleţi şi sportivi, femei şi bărbaţi deopotrivă, se simt confortabil cu un echipament achiziţionat din magazin. Cu toate acestea, au sugerat în cadrul studiului, numeroşi factori de îmbunătăţire, precum proprietăţile funcţionale, croiala sau materialele.

World Class România are 33 de centre în toată ţara şi peste 55.000 de membri. Compania este deţinută de Resource Partners, un fond de investiţii cu capital privat, din Europa Centrală şi de Est, susţinut de investitori instituţionali. Fondul se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România şi alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est.

Produsele Under Armour sunt comercializate în România în Băneasa Shopping City și în Afi Cotroceni.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.