READING

Pharrell Williams, noul director de creație al col...

Pharrell Williams, noul director de creație al colecțiilor Louis Vuitton pentru bărbați

Pharrell Williams este noul director de creație al Louis Vuitton Men. Anterior, rolul a fost deținut de Virgil Abloh, decedat la sfârșitul anului 2021. Colecția de debut a lui Pharrell va fi prezentată în luna iunie, la Săptămâna Modei Masculine de la Paris.

„Mă bucur să îi urez bun venit lui Pharrell înapoi acasă, după colaborările noastre din 2004 și 2008 pentru Louis Vuitton, în calitate de nou director de creație al colecțiilo pentru bărbați. Viziunea sa creativă dincolo de modă va conduce, fără îndoială, Louis Vuitton spre un nou capitol foarte interesant.” declară Pietro Beccari, președintele și directorul executiv al Louis Vuitton.

Pharrell Williams este artist, producător, compozitor, filantrop, creator de modă și antreprenor. A fost distins cu 13 premii Grammy, inclusiv cu premiul „Producătorul anului” în 2004, 2014 și 2019, și cu premiul ASCAP „Golden Note” în 2012. A primit două nominalizări la premiile Oscar pentru cântecul său original „Happy” (Despicable Me 2) și pentru Hidden Figures (2016), nominalizat la categoria Cel mai bun film, în calitate de coproducător. Williams a primit, de asemenea, o nominalizare la Globul de Aur pentru co-scoringul filmului. În 2019, Williams a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru cântecul său original „Letter to My Godfather”, pentru Black Godfather (Black Godfather) de la Netflix, despre legendarul director muzical Clarence Avant. În 2020, Williams a fost inclus în Songwriters Hall of Fame pentru activitatea sa în cadrul trupei The Neptunes.

În 2019, Pharrell a fondat YELLOW, o organizație non-profit care lucrează pentru oferirea de șanse egale  tuturor tinerilor prin educație. În 2020, Williams a lansat Black Ambition, o inițiativă non-profit care oferă o punte către succes pentru antreprenorii de culoare și latino-americani care lansează start-up-uri în domeniul tehnologiei, al sănătății, al Web 3.0 și al produselor/serviciilor de consum. Un vechi  susținător al luptei împotriva nedreptății rasiale, Pharrell luat parte la discuțiile cu guvernatorul Northam din Virginia cu privire la faptul că  19 iunie ar trebui să fie o sărbătoare permanentă plătită de stat. În aprilie 2019, Williams a lansat prima ediție a festivalului de muziă SOMETHING IN THE WATER.

Pharrell este, de asemenea, designer de modă și antreprenor, fondator al mărcilor Billionaire Boys Club și Ice Cream. În toamna anului 2019, Williams a făcut echipă cu David Grutman și a deschis atât Swan și Bar Bevy în Design District din Miami, cât și The Goodtime Hotel în 2021. În 2020, Pharrell a fondat compania Humanrace™, în domeniul wellbeing.

Foto: LVMH

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.