READING

Plus 9% în vânzările Farmec din prima jumătate a a...

Plus 9% în vânzările Farmec din prima jumătate a anului

Farmec raportează pentru prima jumătate a anului o cifră de afaceri de 105,5 milioane lei, în creștere cu 9% față de aceeaşi perioadă din 2016.

Cifra de afaceri din acest an a fost susţinută de extinderea semnificativă a reţelei de magazine Farmec şi Gerovital, care în prezent numără 19 magazine de brand, deschise atât în marile centre comerciale, cât și în zonele cheie ale orașelor. De la începutul anului, au fost inaugurate opt magazine de brand, urmând ca cel puţin alte două spaţii să fie deschise până la finele acestui an. În primele șase luni ale anului 2017, rețeaua de magazine proprii a companiei Farmec a atins vânzări de 1 milion de euro.

La finalul lunii august 2017, reţeaua de spaţii comerciale deţinute de Farmec cuprinde opt magazine Farmec, în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 11 magazine Gerovital în București (trei magazine), Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași și Piatra Neamț.

„Este un succes pe care îl datorăm în primul rând iubitorilor brandurilor noastre: Gerovital, Farmec, Doina, Nufăr şi Triumf, dar şi strategiei de extindere a reţelei magazinelor de brand” – Mircea Turdean, Director General, Farmec.

Creşterea din prima parte a anului 2017 vizează şi vânzările din magazinul online www.farmec.ro, care au avut o creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Un alt factor care a contribuit la creşterea cifrei de afaceri este acoperirea reţelei de distribuţie, cu10 puncte de lucru la nivel național.

Obiectivul stabilit de companie la începutul anului estede creștere a cifrei de afaceri cu peste 10% în 2017.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.