READING

Pop-up store Lunet Eyewear la The Kube Gallery

Pop-up store Lunet Eyewear la The Kube Gallery

Lunet Eyewear, primul brand românesc online de ochelari care pot fi încercați și acasă, lansează un pop-up store la The Kube Gallery (Calea Victoriei 114). Acesta va fi deschis de pe 27 până pe 29 septembrie, între orele 10-23, iar interiorul este amenajat de arhitectul Bogdan Ciocodeică. Spațiul are un design modular și eclectic, ce reflectă stilul ochelarilor Lunet

Startup-ul Lunet Eyewear a fost lansat în iulie 2019 și este primul brand online de ochelari din România cu program de probat acasă, care își propune să simplifice procesul de achiziție și să îl transforme într-o experiență naturală și accesibilă. Designul ramelor este realizat in-house, iar materialele folosite sunt proiectate din surse regenerabile.

“Port ochelari de mult timp și știu foarte bine că procesul prin care trebuie să treci pentru achiziționarea unei perechi nu este neapărat unul prietenos. Cu Lunet vrem să oferim o alternativă contemporană la acest peisaj rigid și să transformăm ochelarii dintr-o necesitate într-o declarație de stil”, afirmă Ștefan Gugurel, unul dintre fondatorii Lunet Eyewear.

“Va fi un spațiu relaxat care va scoate în evidență designul ochelarilor și va permite vizitatorilor să interacționeze cu gama expusă într-un mod cât se poate de natural și informal”, descrie spațiul arhitectul Bogdan Ciocodeică.

Fotograful Alex Gâlmeanu va completa experiența vizitatorilor printr-o expoziție foto, care urmărește să reinterpreteze aceleași idei de geometrie și spațialitate.

Lansarea va avea loc vineri, 27 septembrie, începând cu ora 19, iar invitații sunt așteptați cu băuturi din partea casei preparate de FIX Botanical Bar și un live performance pregătit de Personne.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.