READING

Portrete inedite, marca Jack Davison, pentru noua ...

Portrete inedite, marca Jack Davison, pentru noua campanie COS de toamnă/iarnă

COS a lansat New Perspectives, campania de toamnă-iarnă 2020. Fotografiile campaniei sunt realizate de renumitul fotograf Jack Davison, iar stylingul este făcut de Clare Richardson. Campania aduce în prim plan 15 persoane creative surprinse într-o serie de portrete în stilul lui Davison. Odată cu acest proiect, revista COS se va relansa într-un format digital, reflectând tema campaniei în primul număr lunar.

Născut în 1990, londonezul Jack Davison a studiat literatura engleză la Warwick University, dar a petrecut cea mai mare parte a timpului experimentând fotografia. De la vârsta de paisprezece ani i-a fotografiat continuu pe cei din jurul său. Lucrează pentru numeroase publicații, printre care New York Times Magazine, M Le Monde, Luncheon, Double și British Vogue. Prima sa monografie Fotografii, a fost publicată în 2019 de editura Loose Joints. A lansat anul acesta a doua sa carte Song Flowers în colaborare cu Loose Joints și casa de modă Marni.

În calitate de fondator al Inc Arts, AMANDA PARKER este o activistă care promovează schimbarea în lumea artelor, prin lobby la liderii guvernamentali și ai artelor pentru o diversitate sporită în teatru, operă, dans, muzee și arte vizuale. Și-a început cariera în jurnalism TV și în realizarea de programe, unde a ajutat la înființarea 1xtra BBC Radio. Parker a continuat să conducă prima investigație a industriei TV cu privire la diversitatea de gen în televiziune, ceea ce a dus la o schimbare la nivel de sector în practicile de angajare. De asemenea, este redactor pentru Festivalul de film de scurtmetraj de la Londra și acum și-a îndreptat activismul spre a fi o susținătoare a stilului și a frumuseții fără vârstă.

EKOW ESHUN este scriitor și curator. Este președinte al celui de-al patrulea program de comisie de artă publică din Marea Britanie, dar și fostul director al ICA, Londra. Este autorul Africa State of Mind: Contemporary Photography Reimagines a Continent and Gold Black of the Sun, care a fost nominalizat la premiul Orwell. Eshun a fost publicat în New York Times și GQ Style. Este fost redactor șef al revistei Arena și fost redactor al revistei Face. El a fost nominalizat de către Evening Standard drept una dintre cele mai influente 1000 de persoane din Londra.

GRETA BELLAMACINA

GRETA BELLAMACINA este poetă, actriță și regizoare britanică. S-a născut la Londra și a studiat la RADA înainte de a merge la King’s College London. A lansat primul sau documentar The Safe House: A Decline of Ideas în Marea Britanie în mai 2016. Greta a scris, regizat și jucat rolul principal în lungmetrajul ei de debut: Hurt by Paradise. În prezent, ea urmează să joace rolul principal în noul film al lui Jamie Adams, Venice at Dawn. Greta a fost nominalizată ca cea mai tânără poetă laureată din Londra în 2014 și de atunci poezia ei a continuat să fie apreciată la nivel internațional.

IBRAHIM KAMARA

IBRAHIM KAMARA a fost descris ca una dintre cele mai interesante voci creative ale unei generații. Punctul său de vedere distinct este îndrăzneț și stilul pe care îl expune aduce aspecte cu totul neașteptate. Născut în Sierra Leone, Kamara și-a petrecut copilăria în Gambia. La 16 ani, s-a mutat în Londra, unde a studiat mai târziu la Central Saint Martins. În 2018, Kamara a fost numit Fashion Editor la Large pentru revista i-D, iar activitatea sa editorială a fost prezentată în mai multe publicații.

ISAAC HERNANDEZ

ISAAC HERNANDEZ a câștigat prestigiosul Premiu Benois de la Danse 2018 la categoria Cel mai bun dansator masculin, acordat la Teatrul Bolshoi din Moscova. A ocupat poziții de artist invitat la Baletul Operei din Paris, la Baletul Mariinsky (Rusia), la Baletul Operei din Roma și la Teatro Colon (Argentina). Înainte de a intra în Baletul Național Englez în calitate de dansator principal în 2015, a făcut parte din Teatrul de Balet Amercian, Ballet San Francisco și Dutch National Ballet. În total, el este câștigătorul a treisprezece medalii de aur și trei mari premii la cele mai prestigioase competiții din întreaga lume.

JACK DRAPER este un jucător de tenis în ascensiune în turneul ATP, iar la doar 18 ani, este viitorul tenisului britanic. A fost finalist la Junior Wimbledon în 2018, și de atunci a obținut 5 titluri ITF. Iubește muzica și este un mare fan al trupei Oasis.

JONAS GLÖER

JONAS GLÖER este un model german. S-a născut și a crescut la Hamburg și a început să facă modelling la 18 ani în 2013. Locuiește în Londra.

KAYA WILKINS

Născută în New Jersey, KAYA WILKINS a crescut într-o peninsulă din afara capitalei Norvegiei, unde a învățat să cânte la chitară împreună cu frații ei, membrii ai unui grup local de black metal.  Cele mai recente lansări ale sale includ un album de debut cu un cover cunoscut a lui Cher, ”Believe”. În 2017, Kaya s-a evidențiat ca un talent înnăscut în cadrul industriei cinematografice cu spectacolul său de debut thrillerul supranatural Thelma al lui Joachim Trier.

LARA STONE

Supermodelul LARA STONE s-a născut și a crescut în orașul Mierlo din sudul Olandei. A lucrat cu cei mai buni fotografi de modă, printre care: Steven Meisel, Mert& Marcus, Inez & Vinoodh, David Sims, Craig McDean și Mario Sorrenti. Aceștia au fotografiat-o pentru coperți de reviste prestigioase din SUA, Franța, Italia, Japonia, precum British Vogue, W, i-D și multe altele. Lara este, de asemenea, o prezență proeminentă pe podiumurile lumii, defilând pentru mărci de lux de renume internațional.

MARTE MEI VAN HAASTER

MARTE MEI VAN HAASTER este model și jumătatea duo-ului de artă Max / Mei, format împreună cu Max Daalhuizen. La baza activității lor există un mare interes pentru trecerea de la natură la cultură, creată artificial pentru o creștere naturală, controlat ce dă impresia de pură coincidență a întâmplării faptelor.

RHEA DILLON este artistă, scriitoare și poetă cu sediul în Londra. Folosind videoul, instalațiile, fotografia, picture și olfacția, ea examinează și rezumă intriga ei din ”Regulile reprezentării” ca un dispozitiv de a submina cultura occidentală contemporană. Ea este interesată în special de sintagma afrofuturism uman, ca practică de a aduce perspective umane și de egalitate cu privire la modul în care vizualizăm corpurile întunecate. Lucrarea ei a fost prezentată la Somerset House și The British Film Institute, Londra, Red Hook, New York și Arhiva Sanam din Accra, Ghana. Este conferențiar la Central St. Martins, Londra.

SANG WOO KIM este un artist britanic-coreean care a studiat la Central Saint Martins în 2012 și a continuat apoi să studieze Arte Plastice la Goldsmiths University. Crescut în Londra cu părinți tradiționali coreeni, el explorează și se confruntă cu factorii culturali de alienare care l-au afectat de la o vârstă fragedă. Sang privește un subiect mult discutat și relevant: identitatea, în special a imigranților de primă generație și lupta lor cu dualitatea culturală. El conștientizează acest conflict și îl exprimă poetic cu un sentiment de ironie și umor. Sang Woo Kim și-a prezentat prima sa expoziție solo If you see me now you don’t în ianuarie 2017.

SHAQUILLE AARON KEITH, cunoscut și sub numele de Shaq, își folosește arta și poezia ca platformă pentru a discuta subiecte sensibile precum sănătatea mentală și rasa. Shaq a lucrat cu multe mărci de modă de lux și și-a prezentat demersul său unic în materie de modă și artă în seria hit PAQ, care acoperă moda și îmbrăcămintea stradală pentru bărbați. Împreună cu colegii săi, Danny, Elias și Dexter, în fiecare episod aceștia trebuie să își propună câte o nouă provocare cum ar fi sportul în haine sport scumpe sau căutarea magazinelor de caritate pentru a găsi o ținută în maxim două ore cu un buget minuscul.

SHARON ALEXIE

SHARON ALEXIE are 19 ani și este din Reims, Franța. Familia ei este din Camerun. În timp ce își explora creativitatea digitală, a devenit interesată de mișcarea drepturilor civile din America și de toată muzica, arta și literatura care au rezultat din aceasta. Și-a folosit platforma digitală pentru a împărtăși ceea ce a învățat despre experiențele pe tema rasei și a diversității. Inspirată de tot ce a învățat, a decis, de asemenea, să ducă totul la un alt nivel experimentând cu vopsea în ulei. Sharon lucrează la un program care să ajute la schimbarea Franței și să ajute tinerii care sunt încă nedreptățiți sistematic.

SORA CHOI a parcurs nenumărate podiumuri și a obținut cea mai impresionantă listă de lucrări editoriale, fiind fotografiată pentru revista Vogue America, Coreea de Sud, Italia, China și i-D, fiind prezentă în multe campanii pentru branduri de modă de lux. Este fană a benzilor desenate, jocuri RPG cu grafică cool, anime și manga.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.