READING

Prima aplicație românescă care te scapă de grija d...

Prima aplicație românescă care te scapă de grija drumului până la curățătorie

S-a lansat drop&go, prima aplicație de laundry din România, prin intermediul căreia, în mai puțin de 1 minut, poți comanda trimiterea și ridicarea hainelor de la spălătorie. Serviciul este disponibil doar în București, în toate sectoarele, și urmează să fie deschis și la nivel național. Investiția inițială în dezvoltarea acestuia a fost de 300.000 de euro.

Aplicația este disponibilă atât pentru telefoanele cu Android, cât și cele cu iOS și aceasta face legătura între clienții interesați, livratori și spălătorii. drop&go integrează pe platformă profesioniști din domeniu, spălătorii și curățătorii, iar selecția partenerilor se face cu atenție și numai dacă corespund standardelor de calitate stabilite de inițiatorii platformei.

Cum funcționează? 

Utilizatorii aplicației pot seta trei adrese diferite, de unde poate fi făcută preluarea și livrarea hainelor. Totodată, pe durata unei zile, sunt disponibile trei intervale orare, la alegere, pentru care utilizatorii să opteze pentru predarea și primirea hainelor. Astfel, se poate alege între intervalul orar 8:00 – 13:00, 13:00 – 18:00 sau 18:00 – 23:00.

”Am gândit un serviciu ușor de folosit, accesibil, care presupune un minim de efort și puțin timp alocat. Acum, prin câteva click-uri, oricine poate trimite la curățătorie rufele într-un minut. Mai mult, am adăugat și elemente importante care cresc calitatea serviciului cum ar fi punga autosigilantă de unică folosință pentru plus de igienă sau umerașe de calitate”, explică Cristian Toanchină, cofondator drop&go.

Credit pentru primele utilizări ale aplicației

Pentru a facilita cât mai mult accesul pe platformă al utilizatorilor, drop&go le oferă clienților un credit de început de 50 de lei. Astfel primele două comenzi ale noilor utilizatori vor beneficia de o reducere de 25 de lei per comandă. Costul pentru acest serviciu variază în funcție de numărul de obiecte vestimentare trimise la curățătorie și de tipul acestora.

Foto: Pixabay

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.