READING

Prima colecție capsulă demi-couture AKASHA ASAI

Prima colecție capsulă demi-couture AKASHA ASAI

AKASHA ASAI a lansat colecția capsulă de rochii demi-couture și atelierul de creație cu același nume.

Colecția este compusă din rochii lungi, ample, din materiale preponderent monocrome, însoțite de cape voluminoase, dar și din rochii scurte de tip A-line, rochii din mătase pictată manual și un costum cu pantalon.

Filosofia demi-couture îmbină arta și tehnicile vestimentației haute-couture cu stilul practic al pieselor pret-a-porter. Articolele demi-couture sunt realizate din materiale prețioase, fine, care sunt înnobilate cu detalii de lux realizate manual. Aceste piese pot fi realizate în funcție de conformația fizică a clientului.

Piesele vestimentare create de Adela David, fondatoarea AKASHA ASAI, au un design minimalist, cu mici accente care scot din anonimat ținuta, cum ar fi decupaje, franjuri, cape. Datorită croiurilor cu linii clasice, rochiile sunt versatile și pot fi accesorizate ușor, în funcție de personalitatea celei care le poartă.

Adela David a debutat la ”Bucharest Fashion Week”  în 2016 cu o colecție de rochii de seară cu tematica ”Going to the Opera”. Rochiile au fost create din materiale vaporoase, cu linii simple și culori uni, accesorizate prin broderii și tăieturi adânci.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.