READING

Prima gamă de produse organice de machiaj de la Má...

Prima gamă de produse organice de machiaj de la Mádara

Brandul leton de cosmetice organice Mádara a lansat prima sa gamă de organic make-up. Noile produse Madara sunt disponibile prin intermediul magaznului MioBio din București, cât și online.

Noua gamă cuprinde, pentru început, șase categorii de produse, toate 100% vegane.

Skin Equal cu SPF 15,  disponibil în 6 nuanțe soft glow, este un fond de ten mineral diafan. Acesta oferă strălucire pudrată și un nivel de acoperire ajustabil gradual. Costă 158 lei și este disponibil în nuanțele: Porcelain, Ivory, Rose Ivory, Sand, Golden Sand și Olive.

Anticearcănul este disponibil în patru nuanțe (Vanilla, Latte, Honey și Almond) și costă 96 de lei.

Highlighter-ul Cosmic Drops, în 4 nuanțe (Naked, Cosmic Rose, Burning Meteorite, Aurora Borealis) este realizat dintr-un mix de pulberi minerale fine omogenizate într-un serum de acid hialuronic și aloe vera. Costă 120 de lei,

Fardul multi-funcțional pentru pleoape și obraji – Guilty Shades este disponibil în 6 nuanțe (Moonlight, Frost, Seduction, Heat, Lizard, Hunter) și costă 105 lei. 

Glossy Venom se găsește în cinci nuanțe: Vinyl Hood, Magnetic Nude, Nude Coral, Vegan Red, Scandal. Oferă strălucire, un plus de volum și o hidratare. Se comercializează la prețul de 91 de lei.

Pomada pentru sprâncene costă 96 lei și este disponibilă în trei nuanțe: Smokey Blonde, Frosty Taupe, Ash Brown.

Brandul Mádara a fost lansat de patru antreprenoare din Letonia – Lotte Tisenkopfa-Iltnere, Liene Drazniece, Zane Tamane și Paula Tisenkopfa – pasionate de stilul de viață sănătos și doritoare de un mediu mai verde, mai curat și mai sigur.

Cosmeticele Mádara sunt pe deplin naturale şi certificate bio ECOCERT, iar gama cuprinde la momentul actual peste 80 de produse. Sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale sau alte ingrediente artificiale.

Citește povestea Mádara aici.

Citește povestea MioBio aici 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.