READING

Prima gamă premium a brandului Gerovital

Prima gamă premium a brandului Gerovital

Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la începerea producției în masă a primei creme Gerovital, producătorul de cosmetice Farmec a lansat prima gamă premium din portofoliul său.

Gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care cuprinde 10 produse dermatocosmetice dedicate îngrijirii tenului, create în colaborare cu experți din domeniul sănătății.

Ce produse conține noua gamă? 

Un program intensiv de îngrijire pentru întreaga săptămână, conceput sub forma unui kit cu 7 fiole, Booster exfoliant cu AHA, Gel depigmentare pete, gel micelar pentru curățarea tenului, cremă calmantă protectoare, cremă oxigenare și hidratare ce hrănește pielea în profunzime și crema CC SPF 10 ce combină proprietățile unui produs de machiaj cu beneficiile unui produs de îngrijire a pielii.

Soluțiile Gerovital H3 Derma+ Premium Care pentru diminuarea ridurilor includ Crema antirid restructurantă SPF10, Crema lift intens și Fillerul intens antirid.

Produsele conțin concentrații mărite de principii active de ultimă generație, cu acțiune sinergică, iar eficiența lor a fost demonstrată clinic prin măsurători instrumentale realizate de Evic Group.

Noua linie de produse este destinată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani și este recomandată inclusiv pentru accelerarea vindecării pielii după proceduri de chirurgie estetică.

Produsele Gerovital H3 Derma+ Premium Care pot fi achiziționate exclusiv din farmacii, din magazinele de brand ale companiei, precum și din magazinul online www.farmec.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.