READING

Primul boutique Yves Saint Laurent Beauty din Euro...

Primul boutique Yves Saint Laurent Beauty din Europa a fost deschis în București

Yves Saint Laurent Beauty a deschis primul boutique din Europa, la București, în Băneasa Shopping City. Noul spațiu este cel de-al douăzecilea magazin propriu operat de L’Oréal România și comercializează produse și servicii exclusive, care nu se găsesc în alt magazin pe teritoriul țării, precum colecția de parfumerie Le Vestiaire Des Parfums sau cea pentru îngrijirea pielii – Or Rouge.

Tehnologia ModiFace în YSL Beauty boutique

Aplicația Modiface, prezentă în boutique, va asista clienții în alegerea potrivită a culorilor de make-up

”Experiența de consumator va fi la cote maxime pentru toți cei care ne vor vizita. În primul rând vorbim despre o gamă completă de produse, pentru toate categoriile în care brandul este prezent: make-up, skincare, parfumerie și, în premieră în România, gama de parfumuri de nișă de la YSL – Le Vestiaire des Parfums. Vom pune accent pe serviciile oferite consumatorilor noștri, începând de la consilierea profesională și personalizată a fiecărui client și terminând cu serviciile de gravură a produselor alese”, spune Cosmin Ban, General Manager al Diviziei de Lux din cadrul L’Oréal România.

YSL Beauty face parte din portofoliul L’Oréal România din 2013, odată cu lansarea Diviziei de Produse de Lux. În prezent, Divizia de Produse de Lux a L’Oréal România oferă consumatorilor 11 mărci exclusiviste și operează 11 magazine proprii, sub patru brand-uri diferite (Kiehl’s, Atelier Cologne, Armani Beauty și YSL Beauty).

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.