READING

Primul brand de beauty din România care susține co...

Primul brand de beauty din România care susține comunitatea LGBTQ

“Nu e nimic greșit în faptul că pot iubi un bărbat la fel de mult cum pot iubi o femeie. Aș vrea ca iubirea să nu mai fie tabu”, spune dansatorul și coregraful Emil Rengle, protagonistul spotului noii campanii a brandului de șampoane uscate Batiste.

Batiste a lansat o nouă campanie de comunicare și devine prin intermediul acesteia primul brand de beauty activ pe piața românească care susține comunitatea LGBTQ.

Campania #FreeYourHair, #FreeYourMind este semnată de agenția de comunicare Oxygen și continuă manifestul început în 2017, când Batiste a generat un dialog deschis și autentic între băieți și fete. Mesajul brandului a fost că fiecare are stilul propriu, fără inhibiții, începând cu felul în care își poartă părul.

Prin campania din 2018, Batiste reiterează ideea de exprimare liberă cu ajutorul lui Emil Rengle, care vorbește deschis despre orientarea sa sexuală.

”Ideea #FreeYourHair, #FreeYourMind a venit ca o continuare curajoasă la inițiativele noastre, ca brand, pe plan local. Ne bucurăm mult că îl avem alături pe Emil, un adevărat exemplu de curaj pentru tinerii din România și sperăm ca prin campania Batiste să inspirăm cât mai mulți oameni să se exprime fără inhibiții”, a declarat Laura Ciocoiu – Stanciu, Brand Manager Batiste România, Sensiblu.

“Despre exprimare liberă se tot vorbește de ceva timp în România, dar pe jumătate. Brandurile se opresc acolo unde ar putea deranja, acolo unde majoritatea  ar putea fi de altă părere. Multe subiecte rămân tabu. Batiste este acel brand tânăr și curajos care să ducă discuția mai departe. Împreună cu echipa de brand am reușit să provocăm un dialog cel puțin controversat despre libertatea de alegere, de exprimare și de stil”, a declarat Sînziana Focșa, Communications Strategist Oxygen.

Echipa Oxygen: Adriana Necula – Creative Director; Sînziana Focșa – Communications Strategist; Andreea Irimia – Project Manager; Teodora Țeican – Social Media Manager; Bogdan Epure – Social Media Strategist; Andreea Filip – Business Development Director

Echipa Sensiblu: Laura Ciocoiu – Stanciu – Brand Manager; Letiția Ioana – Brand Manager

Emil Rengle este câștigătorul celui de-al optulea sezon al emisiunii Românii au talent de pe ProTV. În calitate de coregraf a colaborat cu mai mulți artiști români, printre care: Antonia, Loredana, Inna sau Alexandra Stan.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.