READING

Primul magazin LillaPois din România

Primul magazin LillaPois din România

Retailerul Auchan a inaugurat primul său magazin LillaPois din România. Magazinul este specializat în comercializare de produse de machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei. În plus, oferă o gamă largă de produse destinate bebelușilor și copiilor.

Situat în Galeria Comercială Auchan Crângași, magazinul, cu o suprafață de vânzare de 300 mp, este deschis zilnic între orele 9.00 și 21.00.

După cum precizează Mihaela Ionescu, Responsabil Proiect, LillaPois România, magazinul comercializează aproximativ 14.000 de articole. Gama de produse este una internațională, cu mărci din România, Italia, Franța, Republica Moldova, Cehia, Polonia și multe altele. Segmentul parfumurilor este foarte bine reprezentat, cu articole la prețuri excepționale și, în fiecare categorie, sunt prezente produse bio/eco și produse cu ingrediente naturale.

În perioada următoare va fi lansat și magazinul online.

Rețeaua de magazine LillaPois a fost dezvoltată de Auchan în Italia, primul magazin fiind deschis în anul 2014, iar în prezent, rețeaua LillaPois din Italia a ajuns la 60 de magazine. Conceptul a fost preluat, în 2016, în Rusia, unde rețeaua numără, în prezent, 5 magazine – toate în Moscova.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.