READING

Primul magazin Marks & Spencer din Timișoara

Primul magazin Marks & Spencer din Timișoara

Voici La Mode, deținătorul francizei Marks & Spencer pe piața din România, a deschis primul magazin Marks & Spencer din Timișoara. Amplasat în Iulius Town, magazinul are o suprafață de 1.000 mp și o echipă alcătuită din 17 consultanți și specialiști în fashion.

Magazinul are un stoc de peste 22.000 bucăți, aproximativ 1500 opțiuni

Primii 100 de clienți ce au intrat în magazin în ziua deschiderii au primit gratuit un voucher cadou de 100 de lei, iar toți clienții ce au achiziționat produse din magazin în weekend-ul de deschidere au avut un discount în valoare de 20%. Promoţiile continuă cu o ofertă de 20% discount la jeanși până în data de 6 octombrie.

Marks & Spencer este prezent pe piața din România din 2000, iar din septembrie 2017 funcționează în sistem de franciza prin Voici La Mode Group, care a preluat 3 magazine Marks & Spencer în: Băneasa Shopping City, Plaza România și București Mall. Voici La Mode intenționează să-și extindă în continuare rețeaua de magazine și implicit să deschidă noi magazine în România.

Marks & Spencer este prezent în 50 de țări, având peste 900 de magazine în UK, peste 400 de magazine la nivel internațional și 25 de magazine online.

Voici La Mode Group deține și conduce 35 magazine în Cipru și România, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, Topshop, Topman dar și lanțul de cafenele – restaurante Café la Mode.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.