Primul magazin offline Pineberry 

Brandul românesc de cămăși Pineberry a deschis, cu o investiție de 30.000 de euro, primul său magazin fizic, în București Mall-Vitan.

Magazinul din București Mall are 22 metri pătrați.

”Este un vis devenit realitate, un rezultat frumos al întregii noastre activități de până acum. Colaborarea pe care am avut-o în 2018 cu București Mall-Vitan, prin proiectul Designers Boutique, a presupus un magazin pentru 3 săptămâni, timp în care ne-am prezentat și vândut colecțiile clienților din mall“, explică Alina Rachieru-Ilie, owner-ul Pineberry.

În magazinul din București Mall-Vitan, clienții vor găsi în fiecare săptămână colecții capsulă, la prețuri începând de la 140 lei. Vor fi disponibile cămăși pentru orice ocazie: cămăși de eveniment, cămăși office easy-iron, cămăși smart-casual sau casual, și cămăși de vacanță sau rochiile-cămăși, lejere și elegante, pentru doamne.

De asemenea, Pineberry va re-edita Colecția Centenar – o colecție de cămăși cu broderii tradiționale, reprezentative pentru cele patru zone istorice ale României: Țara Românească, Transilvania, Moldova și Dobrogea

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.