READING

Primul magazin online Shop-by-Style din România

Primul magazin online Shop-by-Style din România

Nu știi ce haine să alegi? Ce înseamnă stilul business sau cel smart casual? Retailerul online de haine pentru bărbați BMan.ro are o soluție: Shop-by-Style, o metodă selectare a hainelor în funcție de stil, spre deosebire de împărțirea clasică în tipuri de haine și accesorii (jachete, cămăși, pantaloni etc).

 

Bman.ro le permite utilizatorilor, prin intermediul acestui concept pe care l-a implementat, să acceseze direct categoriile din care vor să achiziționeze o ținută. Aceasta presupune selectarea unui outfit complet, de la încălțăminte până la cămașă și sacou.

”Shop-by-Style este soluția concretă pentru toți cei care nu știu să își aleagă hainele potrivite, nu au timp să fie autodidacți și nici să facă prea multă cercetare în magazinele fizice dar și pentru cei care au ajuns la un statut dar nu au suficient timp să își completeze ținutele sau nu găsesc piese basic pentru a construi outfit-uri”, explică Vlad Tofan, fondator și director de creație BMan.

Categoriile dipsonibile pe site-ul www.bman.ro sunt Office Confort, Business, Basic, Casual Weekend, Smart Casual, Club&Lounge, Nuntă, Evenimente de zi, Ceremonie și Stil de sezon (Revelion, Crăciun, Paște). Categoria Basic cuprinde piese vestimentare care trebuie să existe în garderoba oricărui bărbat (o cămașă simplă, albă, sau o pereche de pantaloni clasici negri). În secțiunea Outlet vor fi plasate unele dintre cele mai căutat produse, cele la reducere, cele promoționale sau lichidările de stoc.

Cele mai căutate stiluri sunt cele Business, dar și ținutele Casual și de Nuntă.

Stilul Business. Un costum business este uni sau în dungi și poate fi accesorizat cu servietă, cravată, batistă, ceas și completat cu pantofi eleganți oxford sau derby. Țesătura este suficient de lejeră pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei, croiul este slim iar sacoul trebuie să fie într-unul sau doi nasturi. Reverele pot fi crestate sau ascuțite, nu mai late de 6-8 cm.

Stilul Smart Casual. Reprezintă acele persoane care nu-și doresc să se îmbrace foarte elegant ci vor mai degrabă să aibă un look aparte care să-i scoată ușor în evidență. De obicei este compus din combinații de trei sau patru piese foarte bine îmbinate cromatic. Elementele care compun această ținută sunt sacourile colorate, eșarfe cu imprimeu paisley din mătase natural, bretele în nuanța pantofilor, șosete în nuanțe vii, mănuși de condus din piele natural, cămăși colorate din bumbac egiptean cu guler Spread, Semi-Spread sau Pinned.

Magazinul online BMan s-a lansat în urmă cu doi ani pe piața din România. Business-ul online este extensia unui magazin de haine din Huși, județul Vaslui. BMan.ro a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de un milion de euro. Anul acesta, cifra de afaceri a magazinului crescut cu aproximativ 30%, iar cea a site-ului bman.ro a crescut cu peste 50%. După implementarea conceptului Shop-by-Style, BMan estimează o creștere a cifrei de afacere a site-ului cu 65% față de 2017.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.