READING

Producătorul clujean Cosmetic Plant a lansat 6 noi...

Producătorul clujean Cosmetic Plant a lansat 6 noi produse

Cosmetic Plant a lansat șase noi produse din gama essential, ce au ca principale ingrediente extractul de bujor, muşeţel şi ulei de măsline. Printre noile produse se numără creme antirid calmante, tonifiante şi nutritive şi creme cu efect de hidratare cu acid hialuronic, calmante şi nutritive.

Potrivit reprezentanților companiei, cel mai dinamic segment din portofoliu este cel de Face Care, acesta reprezentând peste 50% din veniturile Cosmetic Plant.

“Pentru noile produse din gama essential am folosit uleiuri, extracte naturale şi vitamine, toate pentru a asigura hidratare, protecţie antioxidantă şi pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Un exemplu în acest sens ar fi crema antirid cu bujor şi acid hialuronic, unde apare combinaţia unică de acid hialuronic şi riboză care determină stimularea sintezei de acid hialuronic atât din interior, cât şi din exterior”, a declarat Susana László, Director General al Cosmetic Plant.

Cele șase produse noi din gama essential nu conțin parabeni și coloranți sintetici, toate fiind testate dermatologic, la fel ca toate produsele din portofoliul Cosmetic Plant.

Înființată în 1991 la Cluj-Napoca, compania a fost fondată de farmacista Ileana Mester, iar acum este condusă de fiica sa, Dr. Susana László.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.