READING

Produse de Home Spa manufacturate în România

Produse de Home Spa manufacturate în România

Atelierul Irina Neacșu lansează, în martie, o nouă colecție de produse de skincare, dedicată segmentului Home Spa. Noile produse sunt realizate într-un atelier de artă botanică și fac apel la rețete tradiționale și readuc în lumină utilizarea florei spontane. Toate plantele folosite în realizarea acestor produse sunt culese în zone nepoluate din Transilvania, uscate și procesate în atelierul din Brașov al Irinei Neacșu, designer și artist botanic, membru al American Society of Botanical Artists.

Primele produse vor fi disponibile începând cu luna martie 2021, urmând ca pe parcursul lunilor viitoare, colecția să se îmbogățească cu noi produse, în ton cu sezonul. 

Cele două game sunt:”Wild flowers” – cu flori sălbatice și ”Forest blossoms” – cu plante de pădure. Fiecare gamă conține câte 3 produse: ulei de corp, loțiune pentru clătirea părului și sare de baie.

Uleiul de corp este infuzat, la rece, timp de 2-4 săptămâni, pentru a extrage toate proprietățile benefice pe care le poartă plantele. Acest produs este potrivit tuturor tipurilor de piele.

Loțiunea pentru clătirea părului readuce în uz oțetul, în varianta cea mai benefică pielii și părului – oțetul de cidru de mere. Infuzia (macerarea) se face în mod tradițional, la rece, timp de 2-4 săptămâni, pentru a extrage toate proprietățile benefice pe care le poartă plantele. Aceasta este disponibilă în două variante: pentru păr deschis la culoare, căruia îi accentuează șuvițele blonde prin infuzia de mușețel, gălbenele și coada șoricelului și pentru păr închis la culoare, căruia îi accentuează luciul natural prin infuzia de salvie, urzică și rozmarin.

Sarea de baie se comercializează într-un ambalaj  livrat împreună cu trei săculeți din organza, care pot susține sarea și plantele în timpul băii fără a altera limpezimea apei. 

Cunoscută deja în sectorul home & deco, Irina Neacșu expune în diferite târguri și evenimente de design din Europa, principalele sale colecții concentrându-se pe  arta botanică și imprimerie pe suport textil și hârtie. Realizarea produselor de skincare din plante a venit firesc, ca urmare a studiului acestor plante pentru zona de artă botanică.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.