READING

Produsele unui designer de costume, în ediție limi...

Produsele unui designer de costume, în ediție limitată la IKEA

Colecția limitată OMEDELBAR, creată în colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuți stiliști și designeri de costume din lume, Bea Åkerlund, a ajuns de la începutul lunii martie și în magazinul IKEA din București.

Colecția cuprinde 35 de produse care ajută la expunerea hainelor sau a accesoriilor – pălării mari de sticlă, perne și cutii inedite pentru depozitare. Pe lângă dungi și culoarea roșie, un element cheie al designului colecției OMEDELBAR este jocul dimensiunilor – cum ar fi transformarea unui ceas de buzunar într-un ceas mare pentru perete și crearea unei oglinzi pentru machiaj supradimensionate.

„Cu această colecție sper să inspir oamenii să gândească în afara tiparelor, să-i facă să-și asume riscuri și să se distreze, să cumpere ceva ce nu s-ar fi așteptat să găsească la IKEA. Pur și simplu – să îi inspirăm pe oameni să își trăiască viața mai mult!”, declară Bea Åkerlund, designerul care, de-a lungul timpului, a lucrat cu Madonna, Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna și multe alte vedete.

Karin Gustavsson, Creative Leader pentru OMEDELBAR, este cea care a contactat-o pe Bea după ce a auzit-o vorbind la un post de radio suedez. Bea a avut o mulțime de idei, dar a fost nevoie să renunțe la unele dintre ele, cum ar fi o canapea imensă în formă de pantof, având în vedere politica IKEA de ambalare și transport în pachete plate.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.