READING

Produsul anului 2017 în categoria vopsea de păr

Produsul anului 2017 în categoria vopsea de păr

Loncolor Expert Oil Fusion, vopseaua de păr fără amoniac lansată anul trecut de compania românească Papillon Laboratoires Cosmetiques, a fost votată Produsul Anului 2017 în categoria vopsea pentru păr.

Noutatea acestui produs constă în faptul că introduce  o nouă tehnică de preparare. Astfel,  în setul de colorare este inclus un mix de 4 uleiuri de măsline, jojoba, migdale și sâmburi de struguri, care se adaugă în timpul preparării amestecului colorant pentru o textură plăcută a firului de păr.

În plus, în kitul de colorare se află și o mască pentru păr cu ulei de argan, destinată îngrijirii părului proaspăt vopsit.

Produsul Anului este cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum din lume, înființată în Franța, în anul 1987, competiția funcționează în 40 de țări, inclusiv în România și are ca scop să devină un ghid pentru cele mai bune produse de pe piață, dar și a producătorilor lor, recompensând inovația produselor.

Studiul a fost realizat online de Exact, pe un eșantion de 6.000 de consumatori români, reprezentativ pentru populația din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 54 ani, utilizatori de Internet. Eroarea maximă admisă de eșantionare a fost de +/- 1,3%. Studiul a avut loc în luna aprilie 2017. Criteriile de selecție au fost: inovație, atractivitate și satisfacție.

Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniu. Producătorul are în portofoliu mărcile Loncolor Ultra, Loncolor Natura, Loncolor Expert AOE_TECH și Loncolor Expert Oil Fusion.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.