READING

PVH Europe a instalat cel mai puternic acoperiș so...

PVH Europe a instalat cel mai puternic acoperiș solar din lume

PVH Europe, sediul global Tommy Hilfiger și birourile europene Calvin Klein, ambele deținute de PVH Corp., a instalat ceea ce se crede că este cel mai puternic acoperiș solar din lume. Acesta este funcțional la depozitul și centrul logistic ale companiei din Venlo, Olanda.

Construit din peste 48.000 de panouri solare, acoperișul solar acoperă amprenta electrică a Centrului, precum și furnizarea indirectă a 100% din energia necesară pentru desfășurarea activității în cadrul depozitelor, birourilor și magazinelor din Olanda prin intermediul rețelei publice de energie. Partenerul energetic al PVH Europe, Eneco, a certificat că toată energia necesară pentru alimentarea acestor clădiri este generată de noua instalație de pe acoperiș. Depozitul Venlo și Centrul de Logistică sunt deținute de Heylen Warehouses, o companie belgiană de logistică imobiliară, în asociere cu AG Real Estate. IZEN este partenerul tehnic de instalare pentru acoperiș.

Depozitul Venlo este principalul centru de distribuție PVH Europe, acoperind 110.000 m2.

În prezent, din cadrul depozitului și al centrului de logistică PVH Europe din Venlo, sunt distribuite zilnic până la 600.000 de produse Tommy Hilfiger și Calvin Klein la punctele de vânzare, inclusiv magazinele deținute și operate în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, și direct către clienți.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.