READING

Reserved continuă colaborările cu modele de top. N...

Reserved continuă colaborările cu modele de top. Noua protagonistă: Kendall Jenner

Top modelul internațional Kendall Jenner este noua imagine a brandului polonez de fashion Reserved. Parteneriatul este comunicat prin ”Ciao Kendall”, cea mai amplă campanie a brandului de până acum.

Anterior, Reserved a avut campanii cu mai multe vedete, printre care: Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah și Irina Shayk.

Clipul este regizat de Gordon Von Steiner, el ocupându-se și de scenariu și coregrafie. Kendall Jenner joacă rolul celor mai cunoscute actrițe din cele mai bune filme clasice italiene. Dansează, seduce și flirtează cu camera, așa cum o fac marile vedete de cinema. Devine cu ușurință o aristocrată italiană din filmele vechi, o fetișcană retro înnebunită după dans, o rebelă a anilor 1990 și o sirenă într-un mare acvariu în grădină.

 

Kendall are multiple chipuri în campania Reserved, uneori aduce cu Sophia Loren în “Marriage, Italian Style”, alteori cu Natalie Portman în “Léon: The Professional” sau cu o femme fatale.

Gordon Von Steiner colaborează cu mari case de modă precum Prada și Gucci, dar și cu  Vogue US. Tot el a realizat campaniile anterioare ale Reserved – #ILoveYouCindy și #IcanBoogie.

Jacob K, stilistul show-urilor Versace, colaborator al revistelor ”W”, ”Dazed” și autorul sedinței foto de copertă a lui Kendall pentru Vogue Italia, a fost responsabil de styling-ul fotomodelului în această campanie.

Kendall Jener, 23 de ani, are peste 116 milioane de urmăritori pe Instagram și este unul dintre cele mai plătite top modele din industrie. A fost vedeta unor campanii populare pentru Marc Jacobs, Balmain, Miu Miu, Longchamp sau Altuzarra.

Kendall și-a început cariera în modă în urmă cu 9 ani. Prima apariție pe coperta unei reviste a fost la 14 ani, alături de sora sa Kylie Jenner, pozând pentru revista ”Paper”. A devenit rapid un star printre adolescenți, apărând în numeroase reviste și publicații, una dintre cele mai importante apariții pe o copertă fiind pentru revista ”Vogue” din Franța, copertă realizată de David Sims, pentru a marca aniversarea a 95 de ani ai revistei.

 

Colecția de toamnă/iarnă 2019 din magazinele Reserved și online, poate fi văzută, aici.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.