READING

Rețeaua Gerovital a ajuns la 15 magazine în toată ...

Rețeaua Gerovital a ajuns la 15 magazine în toată țara

După inaugurarea din luna iunie a primului magazin Gerovital din Oradea, producătorul clujean continuă extinderea și deschide un nou magazin în Cluj-Napoca. Cu această a doua inaugurare de anul acesta, producătorul clujean a ajuns la un total de 15 unități la nivel de țară.

Noul magazin are o suprafață de 51 de mp și este amplasat în incinta centrului comercial Iulius Mall, etajul 1, aflat pe Strada Alexandru Vaida Voevod, 53B.

În Cluj-Napoca, se regăsesc cele mai multe magazine ale producătorului de cosmetice – 3 centre Farmec (amplasate pe Str. București, 55, în incinta Blocului Spray, pe Str. Regele Ferdinand 22-26 şi pe Str. Napoca, 25) și 2 magazine Gerovital. Primul magazin Gerovital a fost inaugurat.

În iulie 2018, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 15 magazine Gerovital care se găsesc în București (3 magazine),  Cluj-Napoca (2 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Râmnicu Vâlcea şi Oradea.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.