READING

Rezultate în creștere pentru Fashion House Outlet ...

Rezultate în creștere pentru Fashion House Outlet Centre din București

Vânzările de retail și cheltuiala medie pe client la Fashion House Outlet Centre din București au înregistrat majorări de 12% în prima jumătate a anului 2017 comparativ cu perioada similară a anului anterior. De asemenea, rata de conversie (ponderea vizitelor concretizate în cumpărături) și valoarea medie a unei tranzacții (ATV) au crescut cu 5%, respectiv 6%.

Deschis în 2008, Fashion House Outlet Centre București este primul outlet profesional din România, cu o suprafață închiriabilă totală de 16.000 de metri pătrați (70 de magazine, un foodcourt și o parcare pentru 2,150 de mașini).

Printre mărcile aflate în portofoliu: Collective, Mango, Kenvelo, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Santa Barbara, Camel Active, Reebok, Diesel, Lee Cooper, Guess, Mustang Jeans, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Levi’s, Motor Jeans.

Fashion House Outlet Centre e București este o destinație de cumpărături nu doar pentru persoanele care locuiesc în Capitală, aproximativ 25% dintre cumpărători provenind din alte localități din regiune. În același timp, peste 80% dintre cumpărătorii Fashion House București au vârsta cuprinsă între 25 și 44 de ani și peste 90% dintre aceștia vin însoțiți la centrul comercial.

Fashion House Outlet Centre București este dezvoltat de Fashion House Group, una dintre cele mai importante companii din sectorul de outlet-uri la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator/operator de outlet-uri din ECE și Rusia. FHGR a dezvoltat  și gestionează 5 outlet-uri sub brand-ul Fashion House Outlet Centre în Polonia, România și Rusia – având o suprafață închiriabilă totală de circa 100,000 m.p. Compania dezvoltă în prezent un nou outlet în St. Petersburg, Rusia.

Fashion House Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară înființată în 1991, care, de peste 20 ani, activează pe cele mai mari piețe din regiunea Europei Centrale și de Est – Polonia, România și Rusia.

 

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.