READING

Rimmel a lansat noua mascara Wonder’Volume T...

Rimmel a lansat noua mascara Wonder’Volume Thrill Seeker, fără efect de gene încărcate

Noua mascara Wonder’Volume Thrill Seeker de la Rimmel London oferă instantaneu un volum intens al genelor, fără a le încărca. Noua formulă cremoasă a noii mascara Rimmel este bogată în pantenol, care contribuie la hrănirea genelor, făcându-le mai puternice. Totodată fiind extrem de pigmentată, mascara Wonder’Volume Thrill Seeker oferă un aspect progresiv mai intens cu fiecare nou strat adăugat.

Ce alte calități are noul produs?

Peria din fibre fine și moi reușește să atingă fiecare geană în parte, oferind un volum impresionant de la rădăcină până la vârf și este extrem de ușor de folosit pentru o aplicare rapidă și eficientă, care nu lasă particule de produs pe pleoapele inferioare.

În plus, produsul este rezistent pe parcursul zilei – această mascara a fost concepută pentru a rezista la depunerea prafului, previne lipirea genelor între ele și nu se întinde. Rezistă pe timpul zilei și este ușor de îndepărtat la sfârșitul zilei, fără a deteriora genele în procesul de demachiere.

Un omagiu moștenirii brandului

Wonder’Volume Thrill Seeker Mascara este prima mascara Rimmel London ambalată într-o cutie. Atât cutia, cât și flaconul lucios sunt colorate în roșu aprins și marcate cu conturul distinctiv al steagului Regatului Unit al Marii Britanii. Pe ambalaj sunt dezvăluite imagini cu efectul pe care îl poți obține folosind produsul, cât și o imagine a periei, cu scopul de a prezenta particularitățile produsului, în vreme ce pe capacul cutiei descoperim bine-cunoscutul slogan Rimmel London: „Live the London Look”.

Campanie de lansare cu influenceri Tik Tok

Pentru prima dată, Rimmel London colaborează cu talente TikTok din Generația Z, inclusiv cu vedeta online din Marea Britanie, Olivia Neill, renumită pentru dansurile sale virale și conținutul fashion, dar și cu Yusur Al-Khalidi (alias asoothesizzler), îndrăgită pentru videoclipurile sale de dans amuzante. Filmat pe străzile agitate ale Londrei, pe fundalul unor repere distinctive ale orașului, noul spot TV reflectă spiritul îndrăzneț al brandului, în stilul care l-a consacrat, folosind simboluri recunoscute, precum steagul Marii Britanii și nuanța de roșu specifică și emanând senzația iconică Rimmel.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.