READING

Roxen este imaginea noii game de vopsea Loncolor, ...

Roxen este imaginea noii game de vopsea Loncolor, votată Produsul Anului 2020

Cântăreața Roxen, reprezentanta României la Eurovision  2020, este noua imagine a gamei LONCOLOR EXPERT HEMPStyle. Parteneriatul a fost încheiat pentru următorii 3 ani.

Noua gamă cuprinde produse ce conțin extracte hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez – o compoziție care acționează ca înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și oferindu-i elasticitate, precum și ulei de jojoba ce conține Omega-6 și Omega-9, acizi grași nesaturați care produc un efect antioxidant și protejează scalpul de radicalii liberi. Fiind similar din punct de vedere chimic cu sebumul uman, uleiul de jojoba are efect emolient și nutritiv.

După ce în urmă cu trei ani Loncolor primea titlul ”Votat Produsul Anului” pentru Loncolor Expert Oil Fusion, prima vopsea pentru păr îmbogățită cu o doză de patru uleiuri 100% naturale, noua gamă LONCOLOR EXPERT HEMPstyle primește titlul ”Votat Produsul Anului 2020”, la categoria vopsea pentru păr, în urma unui studiu realizat online, în perioada 06.03.2020 – 09.04.2020, de către Exact Business Solutions pe 30 de categorii. În categoria “Vopsea de păr“ eşantionul a fost de 504 respondenţi, femei, 18-65 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Criteriile de selecţie au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Produsul câştigător a fost votat de către consumatori dintre produse comparate în categorie.

Gama cuprinde 17 nuanțe și o mască pentru păr vopsit

În perioada mai – iunie 2020 pentru gama LONCOLOR EXPERT HEMPstyle va fi disponibilă în magazine o ofertă promoțională de tip 1+1.

Brandul Loncolor face parte din portfoliul companiei românești Papillon Laboratoires Cosmetiques, cu o experiență de 27 de ani în producerea de vopsea de păr.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.