READING

S-a deschis cel de-al 30-lea magazin Gerovital

S-a deschis cel de-al 30-lea magazin Gerovital

Farmec a deschis un nou magazin Gerovital la Brașov, acesta fiind cel de-al doilea centru inaugurat în acest an și al 30-lea la nivel național.

Noul magazin Gerovital este amplasat în incinta centrului comercial AFI Brașov, aflat pe bulevardul 15 Noiembrie, nr. 87. Situat la etajul 1, magazinul are o suprafață totală de 54 mp  și a fost proiectat conform conceptului ”Doctor în Frumuseţe”, specific tuturor magazinelor de brand Gerovital. Suma totală investită în noul spațiu este de aproximativ 60.000 de euro.

Prima unitate Farmec din Brașov a fost inaugurată în septembrie 2016 și este un magazin de tip stradal, situat central, în Piața Sfatului, nr. 11.

Toți cei care trec pragul noului spațiu Gerovital din AFI Brașov vor beneficia de o reducere de 20% pentru orice produs achiziționat în perioada 21-25 octombrie. De asemenea, Gerovital oferă 30 de cadouri surpriză cu minimostre din cele mai căutate game și alte produse – precum gel dezinfectant pentru mâini – pentru primii vizitatori ai magazinului. Consultanții în frumusețe Gerovital consiliază clienții, oferă sfaturi și recomandări personalizate de produse și rutine de îngrijire.

În cadrul magazinului, sunt disponibile produse de îngrijire a tenului, părului și corpului, din gamele brandurilor Gerovital și Aslavital, dar și noii dezinfectanți Farmec și Dermofarm.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.