READING

Schimbare în managementul Lectra din Franța

Schimbare în managementul Lectra din Franța

Gianluca Croci este noul Managing Director al companiei Lectra din Franța. El îi va raporta direct lui Fabio Canali, președinte al companiei în regiunile Europa de Sud și Africa de Nord.

Gianluca Croci, Lectra

Gianluca Croci are peste 20 de ani de experiență în industria modei. Și-a început cariera în 1998 în cadrul lanțului de magazine La Rinascente, apoi s-a alăturat grupului Giorgio Armani în 2002, unde, între 2006 și 2015, a condus filialele din Belgia și Franța. A deținut de asemenea poziții de management în cadrul unor branduri de lux precum Roberto Cavalli și Marcolin. Înainte de a se alătura echipei Lectra a fost Sales & Marketing Director pentru Technogym France, compania producătoare de echipamente sportive.

În cadrul Lectra, prioritatea lui Gianluca Croci va fi să sprijine clienții companiei de pe piața franceză în procesul de adoptarea a strategiei Industry 4.0.

Lectra a investit pe parcursul ultimilor trei ani în design și dezvoltarea de noi linii de producție, precum și în dezvoltarea soluțiilor tehnologice din portofoliu. Compania folosește patru soluții tehnologice cheie: Big Data, Artificial Intelligence, Industrial Internet of Things și Cloud. Primele soluții Lectra Industry 4.0 au fost lansate în 2018 în faza de proiecte pilot, în câteva țări, urmând ca anul acesta să fie lansate la nivel global

Compania, lider mondial în soluții de înaltă tehnologie, software și hardware, pentru companii din industria modei, auto și a mobilei, a fost înființată în 1973. Lectra are acum 32 de filiale în întreaga lume, peste 1.700 de angajați și încasări de 313 milioane de dolari în 2017.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.