READING

Schimbări în top managementul The Estée Lauder Com...

Schimbări în top managementul The Estée Lauder Companies

The Estée Lauder Companies a anunțat două schimbări importante la vârful companiei, pentru brandurile Smashbox and GLAMGLOW.

Astfel, Sejal Shah Miller se alătură companiei în calitate de Senior Vice President, Global General Manager al Smashbox, poziție din care îi va raporta direct lui John Demsey, cel care ocupă funcția de Executive Group President. Miller îi succede lui Beth DiNardo, care a decis să se retragă din poziția de Global Brand President, Smashbox și GLAMGLOW.

Arnaud Goullin (GLAMGLOW) și Sejal Shah Miller (SMASHBOX)

Arnaud Goullin a fost numit Senior Vice President, Global General Manager al GLAMGLOW, el urmând de asemenea să-i fie direct subordonat lui John Demsey. Anterior poziția a fost deținută de Paula Pontes.

Anterior, Sejal Shah Miller a fost Senior Vice President, Global General Manager la Mattel și, înainte de asta, s-a ocupat de marketingul global și din SUA pentru franciza Barbie. Ea a lucrat, timp de aproape zece ani, și pentru Divizia de Lux L’Oréal.

Arnaud Goullin va lucra de la sediul central din Hollywood al GLAMGLOW și va colabora îndeaproape cu Shannon Dellimore, co-fondatoarea și directoarea de creație a companiei.

Goullin s-a alăturat companiei în 2016 și anterior preluării acestei poziții s-a ocupat de coordonarea organizației globale Clinique. Înainte de ELC, Goullin a lucrat timp de 8 ani pentru Shiseido-BPI, unde a ocupat diverse roluri, inclusiv de GM pentru compania afiliată din Italia.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.