READING

Schimbări la vârful celui mai mare retailer de mod...

Schimbări la vârful celui mai mare retailer de modă din lume

Pablo Isla, președintele executiv al grupului spaniol Inditex, compania care deține branduri precum Zara, Berska sau Stradivarius, a anunțat numirea lui Carlos Crespo în funcția de CEO al grupului.

Carlos Crespo

În vârstă de 48 de ani, Crespo lucrează în Inditex din 2001, companie în care la început a lucrat în cadrul departamentului financiar. Ulterior, s-a ocupat de managementul stocurilor în centrele logistice ale grupului, iar din 2015 a fost responsabil cu auditul intern. În 2018 a fost promovat director general pe zona operațională (Chief Operating Officer).

Rolul de CEO al grupului Inditex îl va prelua în mod oficial începând cu luna iulie a acestui an, după ce numirea sa este aprobată de Consiliu și Adunarea Generală Anuală.

Anul trecut, Pablo Isla anunțat că până în 2020 toate magazinele grupului vor fi complet digitalizate și integrate în platforma online.

Printre atribuțiile lui Carlos Crespo se numără: tehnologia (sisteme, date și digital), securitatea IT, logistica și transporturile, lucrările de construcție, juridicul, achizițiile și sustenabilitatea. Împreună cu Pablo Isla se va ocupa și de definirea strategiei globale a businessului Inditex.

Pablo Isla

Noul CEO îi va raporta direct președintelui executiv al companiei, Pablo Isla.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.